Περιοδεία στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης μαζί με την Δώρα Αυγέρη, τον Σωκράτη Φάμελλο και συντρόφισσες και συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων παρουσίασης των έξι αξόνων του προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία.

Η επίσκεψή μας ολοκληρώθηκε με την πετυχημένη Ανοιχτή Εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλιών, στην οποία αναλύθηκαν οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες και δεσμεύσεις του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, όπως διατυπώθηκαν από τον ίδιο κατά την ομιλία του στην φετινή ΔΕΘ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Διαπλοκή και ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ, όρος που πολύ εύστοχα έβαλε στην πολιτική ορολογία ο Αλέξης Τσίπρας. Ζούμε την χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης. 

Θα μπορούσε να συγκριθεί με την περίοδο του πατρός Μητσοτάκη αλλά με την μεγάλη διαφορά ότι ο μακαρίτης δεν παρακολουθούσε μέσω του Μαυρίκη, το μισό του Υπουργικό συμβούλιο μετά των συζύγων αυτών, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και λοιπούς συγγενείς. Έχουμε κατάλυση της δημοκρατικής λειτουργίας. 

Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι.

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?