Έπειτα από την σε βάθος διερεύνηση της γνωστής υπόθεσης Folie Folie, αναφορικά με την εμπλοκή του βουλευτή Λακωνίας Σταύρου Αραχωβίτη, ανακοινώθηκε η Εισαγγελική πράξη με την οποία ξεκαθαρίζεται ότι ο βουλευτής δεν έχει καμία ανάμειξη.  

Υπενθυμίζεται μέσα από την έκθεση διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε στα ψηφιακά αρχεία της Folli Follie, υπάλληλος της εταιρείας, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, εμφάνιζε  βουλευτές και υπουργούς επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ως πρόσωπα που επιχείρησαν να καθυστερήσουν την έρευνα για την εταιρεία. Στα επίμαχα e-mail, είχε γίνει και αναφορά στο όνομα του  Σταύρου Αραχωβίτη.

Δηλώνει σχετικά ο βουλευτής:

«Πριν από λίγες ημέρες ήρθε η Εισαγγελική πράξη που βάζει τέλος στην άδικη και ανήθικη προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός μου στην υπόθεση.
Αφού δεν προέκυψαν στοιχεία -και πως να προκύψουν άλλωστε- η υπόθεση κλείνει και τίθεται στο αρχείο. Μια αναφορά του ονόματός μου, από ένα άγνωστο σε εμένα άτομο, σε κάποιο εσωτερικό ηλεκτρονικό μήνυμα της εταιρίας Folli Follie, πήρε διαστάσεις είδησης, γεγονός που οδήγησε στην άρση της ασυλίας μου. 

Χωρίς προηγούμενη διερεύνηση του βάσιμου των γεγονότων, διασύρεται η προσωπικότητα ενός ανθρώπου και δημιουργούνται σκιές, χωρίς να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, πέρα από μια αναφορά σε ένα e-mail. 

Σε κάθε περίπτωση, η Δικαιοσύνη ορθώς διερεύνησε σε βάθος την υπόθεση και, όπως άλλωστε λέει και ο θυμόσοφος λαός, «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται». Οι «δολοφονίες χαρακτήρων», τις οποίες έχουμε δει πολλές φορές, όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά μάς κάνουν πιο δυνατούς. 

Τώρα βέβαια, μένει η αλήθεια να φτάσει παντού, όπου είχε απλωθεί η συκοφαντία και το ψεύδος.»

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?