Πριν από λίγες μέρες ένα μεγάλο κλιμάκιο της Κυβέρνησης με προεξέχοντα τον Πρωθυπουργό κατέβηκε στην Πελοπόννησο και εξήγγειλε τα έργα για τη νέα προγραμματική περίοδο.

Για την Λακωνία εξήγγειλε τι; Τα έργα τα οποία ήδη υλοποιούνται και έχουν “κλειδώσει” από το 2019, όπως το μεγάλο αρδευτικό του Φράγματος Κελεφίνας που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης με 100% χρηματοδότηση, το νέο Νοσοκομείο Σπάρτης που συμφωνήθηκε με τον αρμόδιο αναπλ. Υπουργό Παύλο Πολάκη την άνοιξη του 2019 και υλοποιείται από το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, και μια σειρά άλλα έργα όπως το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο που έχει ανάγκη η Σπάρτη και καρκινοβατεί από το 2019.

Εξαγγέλθηκαν τα παραπάνω, ενώ δεν εξαγγέλθηκαν άλλα έργα που ήδη είχαν ωριμάσει το 2019. Τι έγινε με αυτά; Ξεχάστηκαν;

Η απογοήτευση στην Λακωνία δεν εκφράζεται μόνο από την Αντιπολίτευση. Για του λόγου το αληθές, καταθέτω στα πρακτικά δημοσίευμα του τοπικού Τύπου για τη δυσαρέσκεια των στελεχών της ΝΟΔΕ Λακωνίας, για την παρουσία και τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού. (https://www.notospress.gr/peloponnisos/story/83417/dysarestimeni-i-node-lakonias-tis-nd-apo-tis-exaggelies-mitsotaki-gia-tin-anaptyxi-eos-to-2030?fbclid=IwAR3fpJwah5Q47R9sSx7XnOlnnWFNwJ1UZS2MTai7ivZtkOIO8dkYdV3cvGo)

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?