Σε μια εποχή που οι αγρότες αντιμετωπίζουν προκλήσεις και προβλήματα σε διάφορα μέτωπα, από την ακρίβεια, η οποία επηρεάζει δραματικά το κόστος παραγωγής, την υγειονομική κρίση που μείωσε την κατανάλωση και τις τιμές, μέχρι την κλιματική κρίση και τις επιπτώσεις της που επηρεάζει την παραγωγή, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται στο πλευρό τους.

Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα, που απειλεί τη βιωσιμότητα του παραγωγικού κόσμου της υπαίθρου.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει κάθε μέρα την αδιαφορία και την ανικανότητάς της να αντιμετωπίσει κάθε μία από αυτές τις κρίσεις και να προστατεύσει παραγωγούς και καταναλωτές.

Για τα αγροτικά προβλήματα στην Κορινθία, τις προκλήσεις του μέλλοντος για την Ελληνική Γεωργία και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Κιάτο, την Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022, με κεντρικούς ομιλητές τον Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στ. Αραχωβίτη και τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Κόκκαλη.

Παρεμβάσεις πραγματοποίησαν επίσης ο βουλευτής Κορινθίας Γ. Ψυχογιός, ο Συντονιστής του Τμήματος Αγροτ. Πολιτικής Φάνης Κουρεμπές, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο πρώην Γ.Γ Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Χαρ. Κασίμης.

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?