Στ. Αραχωβίτης: «Μόνοι υπεύθυνοι για την καταρράκωση της φήμης των ΠΟΠ-ΠΓΕ προϊόντων οι ανεπαρκείς και ασυντόνιστοι έλεγχοι του ΥπΑΑΤ»

Κάτι παραπάνω από έκθετη αφήνει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτ. Ανάπτυξης & Τροφίμων το γεγονός ότι, το τελευταίο διάστημα, σωρεία παραβάσεων της ελληνικής νομοθεσίας για τα ΠΟΠ-ΠΓΕ προϊόντα μας -ελαιόλαδο και φέτα- όχι μόνο δεν καταγράφεται από τους ανεπαρκείς ελεγκτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου αλλά αναδεικνύεται από άλλες, πιθανόν και ανταγωνιστικές
εμπορικές/εισαγωγικές εταιρίες, θέτοντας σε ανυποληψία τα ποιοτικά μας προϊόντα στις σοβαρότερες ευρωπαϊκές αγορές.

Σχετική Ερώτηση κατέθεσε σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου ο Τομεάρχης Αγροτ.Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Στ. Αραχωβίτης μαζί με 42 ακόμη βουλευτές του κόμματος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για πρόληψη τέτοιων φαινομένων και όχι για αντιμετώπισή τους κατόπιν εορτής.

Η ενίσχυση της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων που παράγονται από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα θα πρεπε να είναι προτεραιότητα και όχι ο τελευταίος τροχός της αμάξης για τους ανεπαρκείς και αναποτελεσματικούς, όπως αποδεικνύεται, ελεγκτικούς μηχανισμούς του ΥπΑΑΤ.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?