Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης για την κατάκτηση των 2 χάλκινων μεταλλίων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου στην Ξάνθη.


Είναι πάντα συγκινητικό να βλέπει κανείς νεαρά παιδιά να κατακτούν την κορυφή και να επιβραβεύονται για τους κόπους και τον επίπονο αγώνα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκπροσώποντας μάλιστα τη χώρα τους σε διεθνείς αγώνες.


Τίποτε άλλο δε θα μπορούσε να αποτέλεσει καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά μας από τα ίδια τα παιδιά που παλεύουν για τις αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι” με δύναμη και θέληση.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ευγενία Λάμπρου και τη Δήμητρα Μπαρέλου καθώς και την προπονήτριά τους κ. Σοφία Καμπανάρη, που με την επιμονή και την αφιλοκερδή προσφορά της στο Σύλλογο οδήγησε τις νεαρές αθλήτριες στο βάθρο των μεταλλίων και σε τιμητική θέση στις καρδιές των Σπαρτιατών. Συγχαρητήρια ασφαλώς και στον Σύλλογο που κάτω από δύσκολες συνθήκες χρηματοδότησης καταφέρνει να ενισχύει πάντα την προσπάθεια των παιδιών και να προάγει τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Εύχομαι ανάλογη συνέχεια και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα για τις μικρές πρωταθλήτριες και
όλους τους αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης.

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?