Με μέλη της Ν.Ε Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ και των Ο.Μ της Σπάρτης επισκεφτήκαμε σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου τη Λαϊκή Αγορά της Σπάρτης, όπου είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές.

Ειναι αλήθεια ότι ο τζίρος όπως μας μετέφεραν είναι μειωμένος και οι καταναλωτές ψωνίζουν τα άκρως απαραίτητα για να βγει η ημέρα.

Παράλληλα, η αύξηση των τιμών-ακρίβεια σε πρώτες ύλες, μεταφορά και ενέργεια εκτοξεύει το κόστος παραγωγής και επομένως και τις τιμές των προϊόντων.

Αν δεν υπάρξει στήριξη των μικρομεσαίων και όσων επλήγησαν από την κρίση θα οδηγηθούμε σε όξυνση των ανισοτήτων και ανάπτυξη για λίγους.

Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να σοβαρευτεί, διαφορετικά η χώρα μας θα συνεχίσει να καταγράφει αρνητικά ρεκόρ τόσο σε υγειονομικό επίπεδο όσο και στην οικονομία.Συνεχίζουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με όλο τον κόσμο, ακούμε τα προβλήματα και την αγωνία τους.

Παρουσιάζουμε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την διαφορετική προοπτική που έχει ανάγκη ο κόσμος με την Κοινωνία στην Πρώτη Γραμμή.

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?