Περιοδεία Στ. Αραχωβίτη στα καταστήματα της Σκάλας: “Στηρίζουμε τα μαγαζιά της περιοχής μας, γιατί αυτό που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον”

Περιοδεία στα καταστήματα της Σκάλας πραγματοποίησε την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρος Αραχωβίτης, συνοδεία κλιμακίου της Ν.Ε Λακωνίας και της Ο.Μ Ευρώτα.

Ο βουλευτής συζήτησε με τους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης καθώς και τις κυνικές, αλλοπρόσαλλες και αντιεπιστημονικες δηλώσεις υπουργών, ακόμα και του ίδιου του Πρωθυπουργού, που προκαλούν σύγχυση και διχασμό και επιφέρουν ακόμα μεγαλύτερη μείωση στον τζίρο των επιχειρήσεων εστίασης και λιανεμπορίου.

Οι επαγγελματίες από τη μεριά τους, εξέφρασαν την αγωνία τους και καυτηρίασαν τα ανεπαρκή μέτρα της Κυβέρνησης της ΝΔ για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης αφενός και της κρίσης ακρίβειας αφετέρου, τα οποία σε συνδυασμό με την υποτονική κίνηση της αγοράς και ιδιαίτερα των μικρών καταστημάτων, θέτουν υπό σοβαρή αμφισβήτηση όχι μόνο τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά ακόμα και την ίδια τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.

Ταυτόχρονα, μεγάλη δυσαρέσκεια επικρατεί στους παραγωγούς πορτοκαλιών της περιοχής από τις πολύ χαμηλές αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ για τον παγετό της περασμένης Άνοιξης.

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?