Στο τηλεοπτικό studio του Fly βρέθηκε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της πολιτικής ύλης στον Τάκη Καρβουνιάρη και τον Χάρη Βασιλάκο.

Ο λάκωνας πολιτικός αναφέρθηκε στις εκλογές και την απλή αναλογική, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, σχολίασε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει απαντήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Επιπλέον, ο κύριος Αραχωβίτης τοποθετήθηκε επί των ζητημάτων που αφορούν στην ακρίβεια, την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, την “επιδοματική πολιτική” της κυβέρνησης, καθώς και το περιβόητο καλάθι του νοικοκυριού.

Τέλος, από τη συζήτηση δεν έλειψαν τα αγροτικά ζητήματα, αλλά και θέματα που αφορούν στη Λακωνία, όπως η επαναλειτουργία του ΚΕΕΜ, η απομάκρυνση της Νοσηλευτικής από τη Σπάρτη, καθώς και τα έργα που ανακοίνωσε πρόσφατα για το νομό ο πρωθυπουργός, για τα οποία ο κύριος Αραχωβίτης υποστήριξε ότι φέρουν την υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?