Την Τετάρτη και Πέμπτη 29-30 Ιουνίου επισκεφτήκαμε τα Κύθηρα με τον σύντροφο Φάνη Κουρεμπέ και τη συντρόφισσα Γεωργία Γεννιά.

Η Οργάνωση Μελών Κυθήρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη συντρόφισσα Έλενα Μαγείρου διοργάνωσαν, χθες Πέμπτη 29 Ιουνίου, ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Φρατσίων.

Συζητήσαμε με συντρόφισσες και συντρόφους, φίλες και φίλους του κόμματος, με προοδευτικούς πολίτες των Κυθήρων τις καταστροφικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ στον αγροτικό τομέα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ για την διάσωσή του.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου, επισκεφτήκαμε αγροτικές περιοχές του νησιού, συνεταιρισμούς και συζητήσαμε με αγρότες,  παραγωγούς και φορείς του πρωτογενή τομέα.

Η αύξηση του κόστους παραγωγής σε συνδυασμό με τις αυξήσεις σε ενέργεια, καύσιμα και τρόφιμα δημιουργεί προβλήματα για την επόμενη μέρα στον αγροτικό κόσμο και σε όλη την κοινωνία.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει κάνει τις επιλογές της.

Σύντομα και η κοινωνία θα κάνει τις δικές της επιλογές:  Προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και την κοινωνία στην Πρώτη Γραμμή.

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?