Στον Άγιο Δημήτριο και στις Βελιές περιόδευσε χθες 8/9 ο βουλευτής Λακωνίας κ. Σταύρος ραχωβίτης. Στον Άγιο Δημήτριο συναντήθηκε με κατοίκους στην πλατεία του χωριού και συζήτησε μαζί τους θέματα της επικαιρότητας, και κυρίως τοπικά ζητήματα και προβλήματα της καθημερινότητας.

Ειδικότερα, η ακρίβεια στο ρεύμα, τα καύσιμα και τα αγροεφόδια, τα προβλήματα με τους εργάτες γης εν όψει της ελαιοκομικής περιόδου, οι τιμές των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ και οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ αποτέλεσαν τον πυρήνα της συζήτησης.

Επιπλέον θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως η αξιοπιστία και το κύρος των θεσμών, η σχέση κράτους-πολίτη και η λειτουργία των εξουσιών, δεν έλειψαν από την συζήτηση με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων.

Η επίσκεψη στις Βελιές, πέρα από την επαφή και την επικοινωνία με τους κατοίκους, περιλάμβανε προγραμματισμένες συναντήσεις με την διοίκηση του ΤΟΕΒ και του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Όσον αφορά στον ΤΟΕΒ, συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τον Οργανισμό και έχουν να κάνουν με την ανάπτυξή του, την υδατοοικονομία και την ενεργειακή του αυτονομία.

Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο συζητήθηκε η προοπτική ανάπτυξης νέων δράσεων μετά την δημιουργία του μοναδικού στην Λακωνία «Σχολικού Μουσείου».

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?