Σε Γλυκόβρυση και Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα περιόδευσε τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στ. Αραχωβίτης συνοδεία κλιμακίου μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος και της Ο.Μ Δήμου Ευρώτα.

Στις συζητήσεις που έγιναν με τους κατοίκους των πλέον παραγωγικών περιοχών του νομού μας εκφράστηκε ο προβληματισμός για την ακρίβεια στα αγροεφόδια, το ηλεκτρικό ρεύμα και το πετρέλαιο, για την έλλειψη εργατών γης και για το ενδεχόμενο επιστροφής των 150 ευρώ από την προκαταβολή για τις καιρικές καταστροφές στην περιοχή.

“Τα 150 ευρώ δόθηκαν χωρίς να υπάρχει πραγματική προσέγγιση της ζημιάς, αλλά με μία προεκλογική λογική που δεν κατέληξε σε “εποποιία”” σχολίασε σχετικά ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ για το φλέγον ζήτημα των εργατών γης επισήμανε ότι: “το πρόβλημα με την έλλεψη εργατών γης το δημιούργησαν οι ιδεοληψίες της ΝΔ. Η κατάργηση του “εξαμήνου”, όπως είναι γνωστό το 13α, έδιωξε τους έμπειρους εργάτες και σε αντιστάθμισμα η Κυβέρνηση επιχειρεί να φέρει νέους από το Βιετνάμ και το Μπαγκλαντές!”

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συνομιλεί με την κοινωνία, αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της και είναι η μόνη πολιτική δύναμη που, όπως απέδειξε και στο παρελθόν, μπορεί να δώσει λύσεις στα διαρκώς αυξανόμενα προβλήματα των αγροτών.

Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας | Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. |

Όροι Χρήσης & και Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

 

Log in with your credentials

Forgot your details?